Скупка алкоголя
Час від часу вживання алкоголю може додати до вашого життя кілька років. Дослідження, проведене католицьким університетом Кампобассо, показало, що вживання менше чотирьох або двох напоїв в день для чоловіків і жінок відповідно може знизити ризик смерті на 18 відсотків, як повідомляє Reuters. «Невеликі кількості, бажано під час їжі, здається правильним (вживати алкоголь)», - сказав доктор Джованні де Гаетано з католицького університету, інший автор дослідження. Вы можете воспользоваться услугой скупка алкоголя по привлекательной и достойной цене, без накруток и переплат. «Це ще одна особливість середземноморської дієти, де алкоголь, в першу чергу вино, є ідеальним партнером для обіду або обіду, але це все: решта дня повинна бути абсолютно безалкогольної» .Це може поліпшити ваше лібідо
Всупереч колишнім уявленням, більш нові дослідження показали, що помірне вживання алкоголю може насправді захистити від еректильної дисфункції так само, як вживання червоного вина може принести користь серцевих захворювань. У дослідженні 2009 року, опублікованому в «Журналі сексуальної медицини», дослідники виявили, що шанси на еректильну дисфункцію були знижені на 25-30 відсотків серед тих, хто п'є алкоголь. Провідний дослідник, Кью-Кім Чу, епідеміолог з Університету Західної Австралії, провів дослідження з 1770 австралійськими чоловіками. У своєму дослідженні Чу обережно зазначив, що він і його команда жодним чином не радять чоловікам бити по пляшці, і що необхідні подальші дослідження, щоб точно зв'язати імпотенцію і споживання алкоголю. Допомагає запобігти застуді
Департамент психології Університету Карнегі-Меллона встановив, що, хоча куріння підвищує сприйнятливість до простуди, помірне вживання алкоголю призводить до зменшення числа випадків застуди у некурящих. Це дослідження було проведено в 1993 році з 391 дорослим. У 2002 році, за даними New York Times, іспанські дослідники виявили, що, випиваючи від 8 до 14 келихів вина на тиждень, особливо червоного вина, можна знизити ризик розвитку застуди на 60 відсотків. Вчені підозрювали, що це якось пов'язано з антиоксидантними властивостями вин